Zrátajte si, čo ste ešte nevyskúšali a začnite si plniť sny


Nielen dotyky blízkeho, ale aj absolvovanie masáží môže mať rovnaké účinky, najmä v prípade tantrických či senzuálnych masáží, pri ktorých sa masérka dotýka tela zákazníka a pri určitých typoch masáže nevynechá ani intímne časti. Táto masáž je potom nadmieru erotická a vzrušujúca. Nájsť dobrú masérku v Bratislava je jednoduché, stačí si pozrieť online ponuky na internetových stránkach a hneď ich máte niekoľko. Telefonické či online objednávky zahŕňajú čas návštevy, typ masáže a masérku, ktorú si môžete sami vybrať. Bude sa vám venovať v súlade s druhom masáže, ktorú ste si objednali.

Masírujú nohy, ruky či celé telo

Zárukou príjemne strávených chvíľ sú profesionálne vyškolené masérky a príjemné prostredie. V salóne vás privítajú šálkou čaju alebo dobrou kávou a sprchou, ktorú absolvujete hneď na začiatku. Potom si oblečiete sárong, ľahnete si na posteľ a už si iba užívate nadchádzajúce chvíle plné rozkoše a slasti. Priestor je príjemne zariadený, atmosféru podčiarkuje exotická vôňa s relaxačnou hudbou. Intímnejšie typy masáže sú masáž lingamu alebo nuru, ktorých podstatou je stimulácia intímnych partií tela až k dosiahnutiu vyvrcholenia. Masérky neobslúžia ľudí chorých, s kožnými problémami či podnapitých alebo pod vplyvom narkotík. Inak majú dvere otvorené všetci dospelí, no treba senzualne masaze bratislava podčiarknuť upozornenie, že v salónoch sa neposkytujú sexuálne služby.

Prostredie je veľmi dôležité

Pekné dievčatá a ženy na masírovanie využívajú svoje telo, ruky, nohy či ústa, aby bol výsledok perfektný a zákazník nadmieru spokojný. Dotyky na erotogénnych zónach prinášajú neskutočné vzrušenie, ktoré je možné dosiahnuť aj bez sexuálneho splynutia. Koniec masáže je v znamení krátkeho relaxu, opätovného použitia sprchy a rozlúčky, pri ktorej vám podarujú menší darček na pamiatku. Prežité vzrušujúce chvíle sú v každom ohľade diskrétne, s návštevou tak nemusíte otáľať, objednajte sa aspoň s hodinovým predstihom a vyskúšajte niečo nové a vzrušujúce.